Allmänna vilkor

KÖP- OCH LEVERANSVILKOR 
Vi följer Personuppgiftslagen (PUL). När du som privatperson registrerat dig och gjort din beställning godkänner du också att vi lagrar och använder dina personuppgifter i vår verksamhet för att på bästa sätt kunna tillföra våra åtaganden gentemot dig. Vi skyddar dina uppgifter enligt PUL, och du har rätt att få ta del av uppgifterna samt att få dessa raderade om du så önskar.

Beställning
Det är 18-års åldersgräns på alla produkter i sortimentet.

Betalning och leverans
När du lagt varor i varukorgen och går till kassan framgår vilket betalningssätt som finns tillgängliga. Samtliga priser i vår webshop är angivna i SEK och är inklusive moms (om inte annat anges).
Samtliga varor skickas från vårt lager i Sverige och leveranser sker uteslutande med Post Nord.

Beställningar mixas som regel samma dag och postas nästkommande vardag. Undantag med viss fördröjning (oftast 1 dag) kan ske vid tillfällig överbelastning mm.
Därutöver tillkommer Postens leveranstid som normalt är 1-3 arbetsdagar. Mer info: Leveransinformation.

Utöver priset på varan tillkommer kostnader för frakt. Fraktkostnaden är beroende på den totala vikten på din beställning. Mer info: Leveransinformation.

Det är du som kund som ansvarar att adressen som du angett vid beställningstillfället är korrekt.

Ändring av beställning
Du kan göra ändringar i din beställning av lagerförda varor fram till dess att beställningen har blandats. Om ändringen godkänns kommer eventuell prisdifferens att regleras enligt det pris som gäller vid ändringstidpunkten.

Priser
Samtliga priser hos Triforce Potion är angivna i SEK inklusive 25% moms (om inte annat anges). Företaget innehar F-skattsedel.

Kontakt: info@triforcepotion.se